Exolon Group: Axpet® en Vivak® in een nieuwe look

Tielt, België, 13.01.2021 (PresseBox) – Nieuw jaar – nieuw design: de merken van de Exolon Group, Axpet® en Vivak®, zijn typografisch aangepast aan het corporate design van Exolon.
De optische make-over van Axpet® en Vivak® behoort tot de uitgebreide brand-changecampagne van de Exolon Group 2021 met betrekking tot de merken van alle productseries.
De producten zelf zijn niet veranderd: Axpet® en Vivak® zijn transparante resp. translucente massieve polyester- en copolyesterplaten waarmee door de eenvoudige vormbaarheid ook veeleisende driedimensionale ideeën gerealiseerd kunnen worden.
Vivak®-platen zijn gemaakt van de grondstof PETG. Ze zijn licht, extreem breukvast en hebben een zeer goede transparantie. Bovendien is Vivak® weerbestendig en, afhankelijk van de uitvoering, UV-vast. Dankzij het goede brandgedrag zijn de polyesterplaten een veilige oplossing voor vele toepassingen. Eenvoudig omvormen bij lage temperaturen bespaart energie en zorgt tegelijkertijd voor kortere cyclustijden in de productie.
Het toepassingsspectrum van Vivak®-platen is breed: van dieptrekobject tot winkelinrichting of in de medische sector. De polyesterplaten combineren een hoogwaardige uitstraling met overtuigende verwerkingseigenschappen. De platen kunnen worden gebruikt voor de presentatie, opslag en het vervoer van voedingsmiddelen.
Axpet®-platen overtuigen door hun uitstekende koudbuigeigenschappen, hun zeer goede chemische bestendigheid, hun flexibiliteit en hun constante hoge kwaliteit. Door hun gemakkelijke en goedkope verwerking bieden ze een echt alternatief voor andere hoogwaardige kunststofplaten.
Axpet® is door zijn goede brandklasse bijzonder geschikt voor gebruik binnenshuis, zoals voor POS-toepassingen, posterbeschermingen, aanplakborden, wegwijzers, houders en dienbladen voor levensmiddelen, decoratieve toepassingen of de verpakking van levensmiddelen. De eenvoudige bewerking en zeefdruk van het materiaal maken individuele vormgevingsmogelijkheden mogelijk.
Beide producten kunnen worden bewerkt met in de handel verkrijgbaar gereedschap. Bovendien zijn ze halogeenvrij en recyclebaar.
Afbeeldingen:
Nieuwe look voor Axpet® en Vivak®
 

Unternehmen: Exolon Group